ECO COMPOSTER

Compostul, ca rezultat final al procesului de compostare, este un material stabil şi igienic, similar cu humusul din pădure, care poate fi folosit ca şi îngrăşământ natural, evitând astfel necesitatea utilizării îngrăşămintelor chimice. El este adăugat pe sol pentru a-i îmbunătăți proprietățile acestuia din urmă. Adăugarea de compost pe sol este considerată ca fiind un mod natural de a-i creşte fertilitatea şi de a-i reface calitatea. 

 

Eco_Komposter_

ECO COMPOSTER este un vas în care este pusă materia organică pentru a se transforma în compost. Aceste unitati individuale pentru realizarea compostului permit aerului să treacă prin grămadă şi controlul temperaturii şi umidității, evitând dispersarea deşeurilor şi pătrunderea rozătoarelor şi insectelor. Un alt avantaj al cutiei este acela că permite amestecarea deşeurilor cu uşurință în interiorul său cu ajutorul unor unelte precum aeratorul de compost sau o s

ăpăligă îngustă. Material compostat: resturi de bucătărie (resturi de fructe, legume, resturi de la prepararea cafelei sau ceaiului, praf de la curățarea locuinței etc), deşeuri vegetale din grădină (resturi toaletare, ramuri, frunze uscate, iarbă, resturi de flori etc), toate aceste deseuri se pot transforma in ingrasamant natural pentru ghivece cu flori, gradina sau livada in doar 6 saptamani.


ECO COMPOSTER

Structura tip monobloc cu capac in partea superioara a corpului pentru introducerea materialelor biodegradabile si in zona inferioara un capac pentru extragerea materialului compostat. Material din polipropilena 100% reciclabil, rezistent impotriva UV, rezistent la temperaturi extreme – 40 C si 50 C, rezistent la influenta materialelor de natura chimica si biologica.

 

ECO_Komposter_M_1484x1024_02

 

               


                                                                                       Volum 280 Litri

 

Inaltime 840 mm

Diametru 790 mm

 

 Culoare negru

Leave a Reply