Archive for May, 2013

Produse Eurovix

Monday, May 27th, 2013

 

Eurovix este o companie lider in Italia in sectorul de bio-tehnologii aplicate asupra mediului.

In ceea ce priveste sectorul agricol, Eurovix a creat o gama de bioactivatori si fertilizanti speciali, cu eficacitate particulara in interventiile asupra culturilor horticole, pomi fructiferi si culturi intesive in sere.
Dintre aplicatiile cele mai interesante exista o tehnica inovativa de regenerare a terenurilor obosite si exploatate care da rezultate remarcabile si in situatii deosebit de critice.

Euroactiv

Biopromoter

 

 

 

 

 

 

 

 


Gama cuprinde deasemenea si alte produse pentru utilizarea in fertilitatea prin irigare sau pentru aplicare foliara pe baza de extracta naturale.
Tehnica consta, in esenta, in aplicarea unui bioactivator special in asociere cu fertilizanti speciali si extracte naturale ; astfel se reactiveaza procesele naturale de fertilizare a solului, multumita aportului de enzime, factori vitaminici, aminoacizi, acizi humici, flora microbiana selectionata si microelemente de natura organica si minerala.

Aceste produse prezinta standarde de inalta calitate si o optima convenienta economica.

 

 

ECO COMPOSTER

Tuesday, May 21st, 2013

Compostul, ca rezultat final al procesului de compostare, este un material stabil şi igienic, similar cu humusul din pădure, care poate fi folosit ca şi îngrăşământ natural, evitând astfel necesitatea utilizării îngrăşămintelor chimice. El este adăugat pe sol pentru a-i îmbunătăți proprietățile acestuia din urmă. Adăugarea de compost pe sol este considerată ca fiind un mod natural de a-i creşte fertilitatea şi de a-i reface calitatea. 

 

Eco_Komposter_

ECO COMPOSTER este un vas în care este pusă materia organică pentru a se transforma în compost. Aceste unitati individuale pentru realizarea compostului permit aerului să treacă prin grămadă şi controlul temperaturii şi umidității, evitând dispersarea deşeurilor şi pătrunderea rozătoarelor şi insectelor. Un alt avantaj al cutiei este acela că permite amestecarea deşeurilor cu uşurință în interiorul său cu ajutorul unor unelte precum aeratorul de compost sau o s

ăpăligă îngustă. Material compostat: resturi de bucătărie (resturi de fructe, legume, resturi de la prepararea cafelei sau ceaiului, praf de la curățarea locuinței etc), deşeuri vegetale din grădină (resturi toaletare, ramuri, frunze uscate, iarbă, resturi de flori etc), toate aceste deseuri se pot transforma in ingrasamant natural pentru ghivece cu flori, gradina sau livada in doar 6 saptamani.


ECO COMPOSTER

Structura tip monobloc cu capac in partea superioara a corpului pentru introducerea materialelor biodegradabile si in zona inferioara un capac pentru extragerea materialului compostat. Material din polipropilena 100% reciclabil, rezistent impotriva UV, rezistent la temperaturi extreme – 40 C si 50 C, rezistent la influenta materialelor de natura chimica si biologica.

 

ECO_Komposter_M_1484x1024_02

 

               


                                                                                       Volum 280 Litri

 

Inaltime 840 mm

Diametru 790 mm

 

 Culoare negru